Gyönyörű esküvői ruhák várnak Rád


Találd meg nálunk álmaid esküvői ruháját! Kellemes környezetben, barátságos kiszolgálással, közel 20 év szakmai tapasztalattal kínálunk Nektek gyönyörű menyasszonyi ruhákat. Kölcsönözz tőlünk és tökéletesebbé tesszük életed legszebb napját!

Meglepően kedvező árak


A tőlünk kölcsönzött ruhákat méretre igazítjuk és egyedi igényeid szerint akár személyre is szabjuk! Legyen szó esküvőről, szalagavatóról, divatbemutatóról, koktél party-ról vagy bálról. Nálunk mindenféle alkalomra találsz megfelelő ruhát, megfelelő áron!

Barátságos, minőségi kiszolgálás


Ha még nem tudod, hogy pontosan mit keresel, mi segítünk dönteni. Közel 20 év szakmai tapasztalattal, számtalan menyasszonynak tettük szebbé a nagy napját. Találd meg nálunk menyasszonyi és menyecske ruhádat! Szeretettel és kedves kiszolgálással várunk!

Rólunk


Varga Margit vagyok, a cég alapítója és tulajdonosa. Szeretem a szakmai kihívásokat és már közel 20 éve igyekszem a menyasszonyok álmait valóra váltani. Minden ügyfél egyformán fontos számomra, ezért gondosan ügyelek rá, hogy a legtökéletesebb ruhaköltemények kerüljönek ki a kezem közül. Jó érzéssel tölt el, amikor egy pár felkér, hogy tegyem tökéletesebbé a nagy napjukat. Igényes munkámmal próbálom meghállálni Nekik, hogy betekintést engednek szerelmük történetébe. Szívesen készítem el a menyasszony ruhájához illő koszorúslány ruhákat és a násznép ruháit is. Keressetek fel bátran, hogy álmotok valóra váljon!

Bízd rám magad és Te leszel az a gyönyörű hercegnő

Bízd rám magad és Te leszel az a gyönyörű hercegnő, akit már kislányként megálmodtál! A Herceged pedig el fog Tőled ájulni örömében, ha meglát ;)

Folyamatosan képzem magam

Folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb technikákat alkalmazva csodaszép alapanyagokból készítsek modern ruhakölteményeket Számotokra!

Imádom a kihívásokat és minden kérést igyekszem teljesíteni

Imádom a kihívásokat és minden kérést igyekszem teljesíteni. Fontos számomra, hogy a ruha ne csak szép legyen, de kényelmes és könnyen viselhető is.

Hasznos tippek


• Mindenhova ugyanazon személy kísérjen el. Édesanya vagy egy régi barátnő aki mindenbe be van avatva.
• Jó minőségű fényképezőgépet hozzatok magatokkal. Bár élőben lehet a legjobb döntést hozni.
• Mindig aludjatok rá egyet mielőtt meghozzátok a végső döntést
• Egy nap egy szalon

Vélemények


Közvetlen, rugalmas :) mindenkinek nagyon jó szívvel ajànlom. Külön köszönet a gyorsasàgért,és azért,mert egy tündér volt,meghallgatott,segített. 5*

Balla KrisztinaForrás: Facebook

Nagyon kedves, rugalmas és precíz Margó 'néni'. Szuper koszorúslány ruhákat készített nekünk, habár nem volt könnyű dolga velünk. Négyen négy országban lakunk, de ez sem jelentett gondot. Ajánljuk mindenkinek!

Tünde Tímea GyurikForrás: Facebook

Margó gyors, precíz, segítőkészsége határtalan. A ruhák gyönyörűek, igazi mester keze munkái, így csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretnének valami különlegeset kapni mind a ruha, mind pedig a kiszolgálás tekintetében.

Réka Székely-SzabóForrás: Facebook

Kedves, szimpatikus hölgy, aki megbízhatóan, pontosan és szépen dolgozik! 100%-ig meg voltam elégedve a menyasszonyi ruhámmal! Minőséget kaptam elfogadható árért!!! Az álmom vált valóra! Köszönöm Margó! :) :) :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!! ;)

Királyné Fánczó DebóraForrás: Facebook

Közvetlen, barátságos, segítőkèsz kiszolgálás, ès gyönyörű ruhák! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek

Gutási KrisztinaForrás: Facebook

Imádtam a ruhámat, melyet megcsinált nekem. Gördülékenyen, gyorsan ment minden, a ruhám tökéletes volt életem nagy napján.

Megyesiné A. RenátaForrás: Facebook

Kapcsolat


Telefonszám:
+36-30-915-6968
Címünk: 6723 Szeged, József Attila sgt. 74.
Nyitvatartás: H-P: 12:00-18:00

Kövess minket Facebook-on is: